Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miyavi (L)(L)(L)

2008.12.04

Nahát szóval arról lenne szó ebben a topikban hogy az újdosült szerelmemről regéljek^^ Nem is pazarlom a helyte^^

Nevecskéje: Miyavi valódi nevéről csak annyit tudunk, hogy a vezetékneve Ishihara, bár a koreai nagyapja neve Lee volt,nekem ez kicsit bonycsiXD )

Születési helye: Konohana-ku, Osaka, Japán

Született: 1981. szeptember 14. (ő maga a saját honlapján azt írta, hogy kora titkos, mert hát ő mégis csak visual kei-es… baka…XD )
 
Családjáról: Csak félig japán, az apja koreai, de a szülei elváltak, amikor még nagyon kicsi volt. Az anyja hazaköltözött a szüleihez és Miyavi ott nőtt fel. Van egy húga. ( El sem tudom képzelni ki az az őrült aki ott haggya ezt a drágaságot...:S(L) )
Vércsoport: AB (ő azt szokta mondani ABC XD )
 
Magassága: 183-185 cm ( Már csak egy keveste kell nőnöm és ideális lehetek hozzá(L) )
Súlya: Olyan 51 és 57kiló között mozog 

Hobbija: Alvás, és nőnek öltözés (nem, esküszöm ezt nem én találtam ki ő írta!!!!)
 
Különleges tehetsége: "Oresama" huhhh igen, ez a nagyon egocentrikus, önimádó verziója japánban az "én"-nek… ( Szerintem nagyo király:D Mostantól én is ezt akarom hasznélni(L))
Haj stílusa: "Kitaro haj, Kobu-chan vágja" khm volt olyan szíves az angol fan oldal tulaja megosztani velük az információt miszerint Kitaro és Kobu-chan anime/manga szereplők… 
Kedvenc cigarettája: Paipo (ez egy különleges fajta cigaretta, ami vagy leszokó félben lévő dohányosoknak van, vagy segít csökkenteni a sóvárgást, ha olyan helyen vagy, ahol tilos rágyújtani. Ezt nem kell meggyújtani, úgy néz ki, mint a cigaretta, de olyan inhaláló készülék feeling, mert csak szívni kell… elvileg 2003-ban látott neki a leszokásnak, de a mai napig használja ezt az izét ) 
Kedvenc típusa: Különösen kedveli a nőket ( Nagyon bízok benne hogy ez tényleg így van :D )

Kedvenc színe: Fényes rózsaszín és fekete ( Szerintem ez  a pinket takarja)
 
Szakterülete: Gitározás (Áh de hogyan? :D:D)
 
Gyenge pontja: Éneklés " de keményen dolgozom, hogy javítsak rajta!!" (Szerintem így is nagyon jól énekel (L)(L) )
 
Miyavi 17-18 évesen került a szórakoztatóiparba, mint a Due'le Quartz gitárosa, ekkor még Miyabi néven.
2003-ban kezdett szóló karrierbe, ekkor már Miyavi-ként. A dalait maga írja, a zenét ő szerzi, ő a producer, ergó ő csinál mindent… mindez egészen tavalyig így is volt, de az utolsó két album már nem egyedüli munka.
Kiskorában focizott, és jól is ment neki, de egy sérülés miatt pihentetnie kellett a dolgot, addig gitározott, dalokat írt, a végén nem folytatta a focit. A mai napig szeret játszani, de a zene az élete (amit mi nem bánunk ^^).
Zeneileg vegyes… kezdeti időszakára nagyon jellemző a hörgős visual-kei mostanság akadnak szép számmal jazzes dalai is. Nem az az ős visual-kei amit csinál, inkább kicsit popp-rockos... szerintem a nem zúzós zenét szeretők is szerethetőenk tartják és higgyétek el ez tényleg így van .Tapasztalatból mondom.
Megjelenése elsőre rémisztő tud lenni, furán borotvált haja, sokszínű fonatai, rengeteg tetoválása, és piercingje sokkoló hatást keltenek. A hátára egy komplett buddhista ima van tetoválva; csak az arcán 3 piercing van (nem számolva a rengeteg fülbevalót), ám szerintem ez nem ront azon, hogy baromi gyönyörű ^^'.
Párkapcsolat kérdése rejtély, egyes források szerint van barátnője (méghozzá elég régóta), más források szerint nincs barátnője, sőt nem is szeretne most, mert erre nincs ideje…
Imádja az édességeket (azért kíváncsi lennék hogy a japán verziós jól kinéző, de papír ízüket vagy a rendes hiper édes édességeket…).
Azt állítja, hogy ritkán jár vásárolni, a ruhái nagy része vagy rajongók ajándéka, esetleg fényképezésről/ klipforgatásról marad nála.
Egyébként a kedvenc fekete akusztikus gitárját is ajándékba kapta.
Van egy filmje, az Oresama, ami róla szól, ő a főszereplő, és nagyon hülye benne, de végtelenül aranyos. A sztori nem nagy szám, de Miyavi végig hülyéskedi ^^ (és nem mellékesen megcsókolja benne a másik fiú szereplőt >.<)
Kis túlzással beszél angolul(L)

                             Kép

                                                                                              Puszika: Caroline-chan

 

A mappában található képek előnézete Miyavi

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

makkmacska@citromail.hu

(Rubos Alexandra, 2010.03.28 10:31)

Én nagyon szeretem Miyavit.Csak a súlyával vagyok kiakadva.Van 1 kép róla ahogy konvektoron ül.Sztem olyan 45 kilót üt meg de ha ő mondja hogy annyi akk. biztosan igaz is.Gyönyörű srácnak mondom hatalmas tehetséggel.Sajnálom hogy lesérült foci közben.Nekem csak annyi baklövésem volt hogy tesiórán focizás közben vmelyik barom feltörölte velem a talajt de ezt hagyjuk.Én is velezúgtam Miyavi-ba mi van abból?:O Ha vki szerelmes az nem szégyen. xDÉn nem gondoltam hogy cigizik/cigizett de én mostanság kaptam rá.xD Na millió pusszantás a jófiúnak!!! :-)