Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Moe Kare!!

2008.10.30
Moe Kare!!

 

萌えカレ!!

Wakamiya Hikaru egy 15 éves lány, aki olyan barátot akar magának, aki minden helyzetben megvédi, ha arra lenne szükség, mint minden mangában...^^(Imád mangákat olvasni.)

Egy nap megcsókolja egy nagyon helyes perverz csávó, aki mellesleg meg is védi...úgy kezdi nevezni, hogy a "Perverz herceg".
Nem sokkal később találkozik egy másik sráccal, aki pontosan ugyanúgy néz ki, mint a "perverz herceg", csak a szemük színe különbözik,de a srác,Takara, teljesen különbözik a "perverz hercegtől".

Hikaru teljesen belezúg Takarába és minden lépését követi még
a középsuliba is.Később emiatt a karate klubbhoz is csatlakozik. Csak egyetlen bökkenő van hogy a "perverz herceg"  (később kiderül hogy Aratának hívják) azt mondja Hikarunak egy napon hogy tudathasadása van Takarának és ők egy és ugyan az a személy két különböző személyiséggel. Majd egy nap mikor a középiskolában mind a két srácot egyszerre látja minden a feje tetejére áll...később kiderül, hogy minden kegyes hazugság volt, mert minden csak egy okból egy mélyről jövő bosszúbol fakad minek témája hogy Arata és Takara ikertestvérek amiről az elején csak Arata tud...Arata nagyon utálja Takarát, ezért mindig próbál neki keresztbe tenni. Először mikor összejön Takara nagy nehezen Hikaruval minden áron megpróbálja őket egymástól elszakítani!Először ez csak a Takarával való ellenszenv miatt volt,de később rájön az érzelmei valós létére.
De a lényeget nem áruljuk el olvassátok el ti is könnyek és boldogság közt , mi már megtettük együtt és azóta ez a szívünk csücske!!!!!

Moe Kare!!

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                        Dinah & Caroline

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Mi is szeretjük!(L)

(Caroline , 2009.09.27 14:29)

Mi is egyetértünk Mi-channal mindenben :D Tényleg nagyon helyesek a pasik benne és imádjuk a történetet is :D Mi sírtunk is néha rajta :D Felejthetetlen éménnyel gazdagít mindenkit :D(L)(L)(L)

Szeretem

(Mi-chan, 2009.07.30 04:05)

Én nagyon szeretem ezt a mangát, mert szép a grafikája, és helyesek a pasik, ráadásul a sztori is remek, imádom! Minden lánynak csak ajánlani tom!!